26 maart 2020

Wees lief voor elkaar!

Pabostudente Merel Schilperoort (20) en hotelmedewerkster Eva van de Kreeke (20), zitten door de maatregelen rondom het Coronavirus in hun geboorteplaats Kapelle. Ze besloten om wat positiviteit te delen en schreven met krijt ‘Deel jouw glimlach’ op een pilaar bij het gemeentehuis en bij de winkelwagentjes bij de supermarkt staat ‘Vergeet niet te lachen’. Onze redactie ontving weer meldingen van allerlei items die zijn geannuleerd of uitgesteld:
– De dames van Oranjevereniging Wemeldinge, Mappy Zuijdwegt, Elly Happel, Sylvia Kramer en Saskia Houtekamer hebben het programma voor het Koningsweekend gecanceld. Alles wordt verzet naar volgend jaar.
– 1 mei: de open dag in het Stiltehuis, de nieuwe vestiging van Uitvaartzorg Peter Butler, aan de Kitskinderseweg in Kapelle is geannuleerd en verschuift naar een latere datum.
– De optredens van Alwin op 1, 8 en 15 april ter ere van het 50 jarig jubileum van de gemeente Kapelle worden verplaatst naar later dit jaar.
– 28 maart: Tweedehands kinderkledingbeurs in de Petrakerk t.b.v. de stichting op Papua gaat niet door.
– De wapen inleveractie van 19 t/m 29 maart wordt uitgesteld tot na de meivakantie. De precieze datum volgt nog.
– Kapelle Cultureel annuleert alle voorstellingen tot en met mei.
– Alle activiteiten van Cederhof Welzijn zijn geannuleerd. De welzijnswerkers werken vanuit huis en leggen geen huisbezoeken af. Het inloopspreekuur gaat niet door en het kantoor is gesloten. Wie zich eenzaam voelt, een vraag of hulp nodig heeft kan bellen naar: 0113-343474.
– De bolusactie op 4 april van Korfbal Vereniging Kapelle wordt verplaatst naar een nog onbekende datum. De gekochte bolussen worden op een later moment in het jaar rondgebracht.
– 5 april: de Taizéviering in de Mozeskerk gaat niet door.
– 2 april: De paasei-actie van volleybalvereniging Bok gaat niet door.

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten