11 juni 2020

Voorpagina – Zomer pop-up store Knapp & Boateak

Knapp skincarecenter en City Spa heeft samen met Boateak Watersport aan het Dorpsplein 2 in Wemeldinge een zomer pop-up store geopend. Daar kan iedereen met een leuke korting de mooiste lifestyle artikelen shoppen zoals kleding, schoenen en tassen. De winkel is tot en met 29 augustus geopend.

Al voordat het coronavirus uitbrak had Marie-Anne Foudraine van Knapp plannen voor een conceptstore ‘Viva la Vida’, een belevingswinkel met woonaccessoires en kleding. “Door corona is het beleven nu helaas ver weg, dus heb ik mijn plannen aangepast,” legt ze uit. “Omdat het assortiment van Knapp is vernieuwd, biedt ik producten aan in de pop-up store op het Dorpsplein, naast Marja. Ik verkoop er onder andere kleding, tassen en schoenen van Fabienne Chapot, kleding van Isla Ibiza Bonita en diverse cosmetica van de merken die ik bij Knapp verkoop voor een leuk prijsje. ” Evelien Baartmans van Boatek vond het zo’n leuk plan dat de dames de winkel nu samen uitbaten. “In onze eigen zaken hebben we nu onvoldoende ruimte om onze uitverkoop kleding en andere spullen te presenteren”, bevestigt Evelien.

“Bij Boateak zelf hangt nu de nieuwe collectie en bootartikelen. Daarom hangt in de pop-up store zowel dames- als herenkleding, ook staan ​​er wat schoenen. Merken zijn Icepeak, Luhta, Dubarry, Slam, Saint James, en nog veel meer. Het meeste heeft wel een nautisch tintje, maar het is geen zeilkleding, gewoon vrijetijdskleding. Als er ruimte vrij komt, hangen we er ook nog kinderkleding en zetten we woonaccessoires neer. ” De pop-up store is in elk geval tot en met 29 augustus geopend, daarna zien de dames en verder wat ze in de toekomst nog samen kunnen ondernemen. Ook wat dan kan en mag. De start is in ieder geval al goed bevallen.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten