28 juli 2020

Personal Touch Travel stopt na 12,5 jaar

 

September 2007: “Destination Unknown…”
Vanmorgen om 04.00 uur stonden we met zo’n 200 reisagenten op Schiphol en wisten we nog niet waar we heen zouden gaan. Het werd Malta en daar besloten we onze baan op te zeggen en voor onszelf te beginnen door ons aan te sluiten bij Personal Touch Travel. Op 1 januari 2008 bestond VOF de Travelmanagers en màn wat hadden we er zin in!

Maart 2011: Ladies Only reizen takes off….
Van dagjes weg naar Laren tot Maastricht en van lange weekenden naar Toscane of Marrakech tot Malaga en Lissabon. Heerlijk om de dames zorgeloos te zien genieten. Zoveel plezier, dat is waar je het voor doet!

September 2019: What if…..
Er wordt al veel geboekt voor 2020, het ziet er veelbelovend uit! Maar ondertussen denken we na: hoe lang blijven we dit nog doen? Zien we onszelf de komende 12 jaar hier op kantoor? Of willen we aan een andere carrière gaan werken, iets heel anders doen?

Mei 2020: We take the plunge….
We zijn eruit, op 1 augustus stoppen we als franchisenemer van Personal Touch Travel. Een prachtige tijd van 12 jaar plus een half jaar (Corona)pech. Met zo ontzettend veel plezier samen, mooie reizen voor klanten en prachtige studiereizen. Dit werk is inmiddels ook een beetje wie we zijn, toch?

Augustus 2020: The show goes on…
Alle klanten zijn per mail op de hoogte gebracht: begin juni van het feit dat wij stoppen en begin juli door onze opvolgers Ilse en Karin waarin ze zich dmv een filmpje voorstellen. Niet gezien? Check je spambox even! Of neem contact op met dit enthousiaste duo: ilse.karin@personaltouchtravel.nl, Ilse: 06-55587179 of Karin: 06-20743578.

Ladies Only Reizen blijven wij organiseren! In maart 2021 gaan we naar Sevilla. Verder werken we aan een leuk programma zonder (ver) te hoeven reizen. In de loop van 2021 zullen we de reisagenda verder vullen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.ladiesonlyreizen.nl

Wij bedanken iedereen voor de fijne contacten, de mooie reserveringen en verhalen na terugkomst, het ons aanbevelen bij anderen en de lieve berichtjes de laatste maanden. Onze volgende stap is nog open maar we gaan allebei vol vertrouwen op zoek naar een leuke baan. Daar kijken we naar uit!

Hartelijke groet,

Alice en Sandra

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten