24 september 2020

Lokale ondernemers van deze week: Helen de Kok & Willy Bossaert

Helen de Kok & Willy Bossaert. Eigenaressen van Food Affair. Werken vanuit een foodtruck. Passie voor koken en catering op maat.

Willy en Helen hebben sinds vijf jaar een foodtruck en gaan menig feestje, festival, zomermarkt en winterfair af om de bezoekers te voorzien van lekkernijen. “We zijn vriendinnen en waren beide toe aan een nieuwe uitdaging. Helen heeft de koksopleiding gevolgd en ik heb een passie voor koken,” vertelt Willy. Zes jaar geleden bezochten ze het foodtruckfestival Rollende Keukens in Amsterdam en kwamen zeer enthousiast terug thuis. “We kochten een voormalige UPS-bus en onze handige echtgenoten sloegen aan het verbouwen,” zegt Helen. De dames waren trots op het eindresultaat en begonnen in 2015 met Food Affair, naast hun parttime baan. Ze vinden het leuk om op wisselende locaties te werken. De ene keer op een festival met bijvoorbeeld tosti’s, salade in een potje en smoothies en een week later verzorgen ze een diner en hapjes tijdens een bruiloft. Ook hebben ze voor Scalda lunchpakketten en een high tea verzorgd en voor de gemeente Goes een ontbijtbuffet. Helen en Willy werken niet met een vaste kaart maar kijken naar de seizoenen en zoeken bijpassende gerechten die aansluiten bij het thema of de gelegenheid.

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten