19 mei 2020

Lokale ondernemer van de week – Hilanda de Bruine

Hilanda de Bruine (34). Eigenaresse van Caisson in Kapelle. Horeca is de rode draad in haar leven. Paardenmeisje. Hilanda heeft een diepgewortelde liefde voor het horecavak én een passie voor paarden. Deze combinatie en een toevallige ontmoeting zorgden ervoor dat ze sinds 2014 eigenaresse is van Caisson in Kapelle. “Als student had ik een horecabaan en tijdens mijn werk raakte ik aan de praat met de eigenaren van Caisson. Ze herkenden mij als ‘het paardenmeisje’ en vroegen of ik bij hen wilde werken.” Kort daarna deed Hilanda er haar intrede en eind 2013 nam ze het bedrijf over. Authentiek eten, drinken, slapen en een goed gesprek is Caisson in een notendop. De Zeeuwse gerechten worden bereid met pure producten van lokale ondernemers en dat proef je. Dit jaar viert Caisson haar zestigjarig jubileum. Hilanda en haar team wilden dat met een groot feest vieren, maar helaas kan dat nu even niet. Toch is er volop bedrijvigheid in de keuken van Caisson, waar gerechten bereidt worden die mensen kunnen afhalen of thuis laten bezorgen. “Ik kijk ernaar uit om vanaf 1 juni weer gasten te mogen ontvangen op ons terras. Er is niks mooiers dan hen een fijne beleving te geven. De waardering die ik van mijn gasten krijg, maakt een stofje vrij waar ik heel blij van wordt.”

 

Foto: Kees Rutten

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten