1 oktober 2020

Flinter: een nieuw pop-up concept bij Schoudee

Flinter is een nieuw pop-up concept van Gasterij Schoudee in Wemeldinge in de zaal waar normaal feesten en evenementen georganiseerd kunnen worden. Vanaf 10 oktober kan iedereen daar elke zaterdag en zondag genieten van flinterdunne carpaccio van verschillende soorten vlees, vis en groente. Omdat de mogelijkheden voor feestjes en evenementen momenteel beperkt zijn, bedacht het team van Gasterij Schoudee een nieuw pop-up concept met de naam ‘flinter’, ontleend aan de flinterdunne carpaccio die op hun menukaart al jarenlang een grote favoriet is van de gasten. “Dat deden we in creatieve samenwerking met Fanny en Albert van communicatiebureau “Room with a View” uit Kapelle,” legt eigenaresse Andrea Dekker uit. Vanaf nu betekent dat dus genieten als vanouds in de brasserie òf een geheel nieuwe ervaring bij Flinter. Op culinair gebied betekent dit dat er bij Flinter naast de klassieke carpaccio van runderlende, ook carpaccio van buikspek, kalf, gerookte zalm, tonijn, scampi, biet, tomaat en mozzarella gereserveerd gaat worden. De toppings zijn daarbij naar smaak te kiezen, zodat de gast een eigen twist kan geven aan zijn gerecht. Er zijn negen varianten waaronder pesto, truffel- of tonijnmayo, Harry’s bar saus of oosterse dressing. Wie niet kan kiezen kan de carpaccio proeverij nemen van vier: rund, kalf, zalm en biet. En voor wie daarna nog steeds trek heeft is er nog de carpaccio XXL. Bijzonder is verder dat er in plaats van carpaccio ook gekozen kan worden voor een variant als wrap of salade. Ook aan de kleine gasten is natuurlijk gedacht met lekkere kindergerechten. Ook het bestellen gaat bij Flinter op een nieuwe manier. Bij het menu zit een bestelkaartje waarop de gast kan aangeven wat hij wil bestellen.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten