26 januari 2021

Cederhof start met vloggen over nieuwbouwplannen

De plannen voor de nieuwbouw van Cederhof zijn in volle gang. Het schetsontwerp voor de nieuwbouw is aan de gemeente voorgelegd en de eerste reacties waren positief. Samen met een stedenbouwkundig bureau en de gemeente, gaat Cederhof aan de slag om het ontwerp bestemminsplan te ontwikkelen. ‘’We hopen deze zomer klaar te zijn met tekenen en berekenen,’’ vertelt directeur Inge van den Boomen. ‘’Daarna willen we met Kapellenaren in gesprek om hun mening te vragen over de nieuwbouw. We bouwen echt vóór Kapelle en daarom is de mening van inwoners belangrijk voor ons.’’ De wens is om eind 2022 te beginnen met de bouw en hiervan zijn de omwonenden afgelopen week op de hoogte gebracht.

Vlogs
Door het coronavirus is het niet mogelijk om inwoners van Kapelle persoonlijk op de hoogte te brengen door middel van bijeenkomsten en presentaties. Daarom is het idee ontstaan om de geïnteresseerden online op de hoogte te houden via vlogs. In de eerste video vertellen Inge en Transitiemanager Patrizia van der Pligt over de laatste ontwikkelingen. Patrizia: ‘’Het was spannend om de video voor het eerst op te nemen. Nu zitten we aan een tafel, maar in de toekomst willen we mensen echt een goed beeld geven van de zorgvisie en van de ontwikkelingen rondom de bouw door op de plek zelf te filmen.’’ De video’s zijn te vinden op de website van Cederhof.

Vragen?
Als er nog vragen zijn, na het bekijken van de video of het lezen van nieuwsupdates, kan er contact worden opgenomen met André Vermaas (projectleider) via: a.vermaas@cederhof.eu of via de post naar t.a.v. André Vermaas Cederlaan 9, 4421 BZ Kapelle. De Scheldepost blijft het nieuwbouwproject op de voet volgen. Nieuwe ontwikkelingen worden, in samenwerking met Cederhof, via de krant gedeeld.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten