16 juni 2020

Bedrijvig Kapelle – Maak dromen waar als logistiek medewerker bij Smulderstextiel.nl

Droom je ook weleens van een mooie reis, een gave auto of het halen van je rijbewijs? Wat je ook droomt, je droomt lekkerder onder een dekbedovertrek van Smulderstextiel.nl. Zéker als je daar als logistiek medewerker aan de slag gaat. Na een startbonus van 50 euro verdien je daar lekker je eigen geld. Geld om jouw dromen waar te maken, in de zomervakantie of komend schooljaar.

Smulderstextiel.nl in Kapelle zoekt logistiek medewerkers, die bestellingen klaarmaken en het magazijn op orde houden. Deze online beddengoedwinkel – de grootste van Nederland – begon als familiebedrijf op de markt. Het bedrijf is nu 10 jaar online actief en zo sterk gegroeid, dat je in zeker 1 op de 10 huizen in Nederland onze dekbedovertrekken vindt. Natuurlijk kunnen we dit alleen doen met gemotiveerde medewerkers. Je kunt direct beginnen in ons magazijn van 5.000 m2 op de Smokkelhoek.

Volop kansen

Gerrit Menkveld bijvoorbeeld startte in 2013 bij Smulderstextiel.nl als één van de eerste logistiek medewerkers. Inmiddels in hij eindverantwoordelijk voor alle in- en verkoop. “Ik startte na mijn opleiding Toerisme. Een tijdelijke baan om me te oriënteren op mijn toekomst. Uiteindelijk bleek die bij Smulders te liggen. Ik kreeg volop kansen om me te ontwikkelen en groeide mee met het bedrijf. In het begin wist ik uit mijn hoofd al het beddengoed te vinden. Gaandeweg zijn we alle processen efficiënt gaan richten, zodat nieuwe medewerkers snel hun weg vinden.”

Plan je eigen uren

Bij Smulderstextiel.nl werken circa zestig mensen in het magazijn. Dit zijn jonge mensen van 15 tot 22 jaar uit Kapelle en omgeving. Ook de teamleiders zijn jong. “We werken hard, maar we maken het iedere dag gezellig. De uren die je wilt werken, plan je zelf in via een handige app. We hebben zes dagen per week werk, óók in de avonduren. Dat laat zich goed combineren met een studie. Je krijgt een prima salaris en wil je bij ons blijven werken, dan zijn er volop doorgroeimogelijkheden.”

Interesse?

Stuur je naam, leeftijd en adres naar werk@smulderstextiel.nl en je wordt direct uitgenodigd!

 

Tip! Laat je (klein)kinderen dit lezen!

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten