5 mei 2020

Bedrijvig Kapelle – 20 jaar Uitvaartzorg Peter Butler

Uitvaartzorg Peter Butler in Kapelle bestaat op 1 mei 20 jaar. Sinds begin dit jaar heeft het bedrijf een stijlvol stiltehuis op de begraafplaats in het dorp. Het bedrijf werkt in heel Zeeland.

Peter en Corrie Butler wilden het jubileum op 2 mei vieren met een open dag in het stiltehuis, zodat iedereen kan zien hoe mooi het is geworden. “Veel mensen zijn er nieuwsgierig naar,” vertelt Peter. “Voordat wij de ruimte kochten werd de aula weinig gebruikt. Er zijn prachtige glas-in-loodramen, maar voor de rest hebben we alles verbouwd. De voorgevel is aangepast, de rouwkamer is voorzien van een vouwwand en alles is rolstoelvriendelijk. Dat alles in een prachtige omgeving met veel groen en een ruime parkeerplaats.”

“De afgelopen zestien jaar was ons uitvaartcentrum gevestigd aan de Maalstede, maar vanuit dat pand konden we onze klanten niet meer de service bieden die zij verdienen en waar wij voor staan. We zijn enorm blij met ons stiltehuis aan de Kitskinderscheweg 1 te Kapelle. Daar kunnen we opbaren en bijeenkomsten en condoleances houden voor groepen tot 75 mensen,” aldus Peter, die naar eigen zeggen nog altijd zijn ziel en zaligheid legt in zijn bedrijf. “Maatwerk en klantgericht werken staat bij ons voorop, daarom vind ik deze coronatijd zo moeilijk, want mensen kunnen niet de uitvaart krijgen die ze wensen. Er is veel mogelijk en zelf hebben we een zilvergrijze en zwarte rouwauto.” Niet voor niets krijgt Peter veel klantrecensies op www.klantenvertellen.nl en is trots dat hij met het cijfer 9,5 wordt gewaardeerd.

De laatste tijd waren besloten bijeenkomsten al in opkomst. Ook zijn stille crematies een trend, waarbij de overledene alleen of met een paar nabestaanden naar het crematorium gaat. In het stiltehuis is een uitvaart niet aan tijd gebonden en dat is fijn. Wat maatwerk betreft gaan Peter en Corrie Butler ver, want voor bloemen werken ze samen met Bloemencentrum Hoondert in Ovezande, die persoonlijke rouwarrangementen maakt in opdracht van de familie wat bij de overledene past.

Uitvaartzorg Peter Butler is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Categorieën:

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten